Over mij

Als Manueel Praktizijn lever ik een positieve bijdrage aan de gezondheid van cliënten. Massage therapie werkt bijzonder goed bij stress gerelateerde klachten. Zo wordt het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor klachten zoals pijn aan de spieren of gewrichten, vermoeidheid en stressklachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Ook behandel ik preventief om cliënten een goede gezondheid te laten behouden. Door regelmatig te zorgen voor ontspanning kan de opgebouwde spanning worden losgelaten en balans in uw lichaam hersteld worden voordat disbalans zich kan ontwikkelen tot een kwaal. Preventieve behandelingen zorgen voor een innerlijke balans zodat uw lichaam gezond, soepel en in evenwicht blijft.

Mijn doel is om in een veilige sfeervolle omgeving een op u afgestemde massage te geven om uw gezondheid te verbeteren of te behouden. Mijn behandelingen kunnen zorgen voor minder stress, een lage spierspanning, minder pijn, een ‘leger’ hoofd en een groter gevoel van welzijn zodat u er weer tegenaan kan.

Daarom van harte welkom om met aandacht aan uw welzijn te werken.

Marwies Bos

Genoten opleidingen: Praktische Psychologie (NHA), Manueel Praktizijn (Klassieke Massage, Voetreflexologie, Shiatsu Ryoho, Segmentale Massage Therapie, Therapeutische vorming, Anatomie/Pathologie/Fysiologie)(DBA), Masterclass Neuralgie Cervicale en Thoracale wervelkolom en Neuralgie Lumbale wervelkolom (DBA), Medische basiskennis HBO (Con Amore), Stoelmassage (Zakenmasseurs).