Mijn werkwijze

Op basis van een gezondheidscheck die wij met u doorlopen bepalen wij of u behandeld kunt worden.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Daarom attendeer ik u er nogmaals op dat wanneer er veranderingen zijn m.b.t. tot uw gezondheid, u dit meldt. Dit houdt het volgende in: indien u klachten heeft die kunnen wijzen op Corona, dan wordt de afspraak geannuleerd.

Voor alle cliënten geldt: Uw afspraak wordt geannuleerd als u op de dag van de afspraak op één van onderstaande vragen JA beantwoord.

  1. Heeft u (de afgelopen 24 uur of) op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Heeft u in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

U kunt pas op de afspraak verschijnen als elke bovenstaande vraag met NEE wordt beantwoord.

Onze voorzorg maatregelen:

  • De masseur heeft geen ziekteverschijnselen.
  • Wij geven geen hand bij binnenkomst.
  • Na iedere cliënt reinigen en desinfecteren we alle vervuilde oppervlakken en ruimtes waar u bent geweest.
  • We ventileren en/of luchten de behandelkamer.
  • We plannen meer tijd voor de afspraken om bovenstaande voorzorgsmaatregelen mogelijk te maken.

Voorafgaand aan een  behandeling vindt een kort gesprek plaats waarin ik u vraag hoe het met u is, hoe uw lichaam voelt en wat uw wensen en/of klachten zijn (anamnese). Ik geef een op u afgestemde behandeling waarin ik verschillende technieken combineer tot een geheel.

De behandeling wordt gegeven op een massagetafel waarbij u uw ondergoed aanhoudt en de niet behandelde delen van het lichaam worden afgedekt. Tijdens de massage wordt er zo weinig mogelijk gepraat en heerst er een rustige warme sfeer.

Na de behandeling krijg u even de tijd om na te liggen en het geheel op u in te laten werken. Na de behandeling is het verstandig om het de rest van de dag rustig aan te doen en vooral genoeg water of (kruiden)thee te  drinken. Zodoende kunt u nog lang nagenieten van de effecten van de massage.

Na afloop van de behandeling wordt besproken of vervolgbehandelingen wenselijk zijn.

Redenen om niet gemasseerd te worden (contra-indicaties):
Koorts, griep en/of corona symptomen
Ontstekingen
Kapotte huid
Trombose
Zwangerschap
Ernstige aandoeningen zoals: kanker, hartaandoeningen of aderaandoeningen

Als u vanwege contra-indicaties niet zeker weet of u gemasseerd mag worden, raadpleeg dan eerst uw huisarts of specialist. 

 

 

Wij proberen zo goed mogelijk voor u te zorgen. Toch kan het gebeuren dat u hierover niet tevreden bent. U kunt ons dit laten weten via telefoon of mail zodat we samen in een open gesprek alsnog een oplossing kunnen vinden.