Mijn werkwijze

 

Voorafgaand aan een  behandeling vindt een kort gesprek plaats waarin ik u vraag hoe het met u is, hoe uw lichaam voelt en wat uw wensen en/of klachten zijn (anamnese). Ik geef een op u afgestemde behandeling waarin ik verschillende massage technieken combineer tot een geheel.

De behandeling wordt gegeven op een massagetafel waarbij u uw ondergoed aanhoudt en de niet behandelde delen van het lichaam worden afgedekt. Tijdens de massage wordt er zo weinig mogelijk gepraat en heerst er een rustige warme sfeer.

Na de behandeling krijg u even de tijd om na te liggen en het geheel op u in te laten werken. Na de behandeling is het verstandig om het de rest van de dag rustig aan te doen en vooral genoeg water of (kruiden)thee te  drinken. Zodoende kunt u nog lang nagenieten van de effecten van de massage.

Na afloop van de behandeling wordt besproken of vervolgbehandelingen wenselijk zijn.

Redenen om niet gemasseerd te worden (contra-indicaties):
Koorts, griep en/of corona symptomen
Ontstekingen
Kapotte huid
Trombose
Zwangerschap
Ernstige aandoeningen zoals: kanker, hartaandoeningen of aderaandoeningen

Als u vanwege contra-indicaties niet zeker weet of u gemasseerd mag worden, raadpleeg dan eerst uw huisarts of specialist. 

Wij proberen zo goed mogelijk voor u te zorgen. Toch kan het gebeuren dat u hierover niet tevreden bent. U kunt ons dit laten weten via telefoon of mail zodat we samen in een open gesprek alsnog een oplossing kunnen vinden.